joi, 4 februarie 2016

Cum sa iti spionezi legal nevasta, sotul, prietenii, copiii sau chiar pe seful tau

Detectivii sunt nevoiti sa piarda zile si nopti cu binoclul, aparatul de fotografiat dupa gat si multe alte gadgeturi de spionaj. 

 Tehnologia permite unui detectiv bun sa finalizeze o supraveghere rapid si cu eficacitate 100%. 

Tehnologia de supraveghere tine pasul cu inventivitatea persoanelor care trezesc suspiciuni, fie într-o familie, fie la locul de munca.
Daca pe vremuri un detectiv avea nevoie de saptamani de zile si nopti pentru a strange probe suficiente, acum o înregistrare audio-video facuta cu o camera performanta, în doar cateva zile si nopti, poate constitui cea mai plauzibila dovada.
Aparatura folosita de detectivi nu prea poate fi cumparata de pe internet fiind fie de negasit, fie nu ajunge la preturi rezonabile, putand costa cateva mii de euro.
De la nasturi, ochelari, ceasuri sau stilouri cu camera de 20mpixeli încorporata pana la dispozitivele de detectare a microfoanelor spion sau a camerelor video ultraperformante, totul intra în dotarea unui detectiv profesionist autorizat.
Aparatura realizeaza insa doar o treime din munca, restul tine de talentul de investigator profesionist al celui care face supravegherea, asigurand succesul unei operatiuni de filaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu